Team

Ervaringen

 

Hallo, ik ben Danielle Verboven, geboren in 1977 en woon samen met mijn man, waarmee ik al ruim 20 jaar samen ben, onze dochter en onze zoon in het prachtige Brabantse Kaatsheuvel. 

In het dagelijks leven heb ik een fulltime job als Key Account Manager bij een van de grotere partijen in auto- en industrielakken. 

in 2014 maakte ik kennis met Forever Living Products en vanaf dat moment wist ik dat ik hier veel meer mensen blij mee kon maken dan alleen mijzelf. 

Ondanks mijn drukke leventje waarin praten, naast paardrijden, toch wel één van mijn grootste hobby’s is, heb ik ook al veel mensen enthousiast zien worden van de producten van Forever Living Products. 

Door de juiste begeleiding van mijn collega’s heb ik al leuke stappen gemaakt en begin dit jaar heb ik besloten om mijn kennis en kunde en mijn gedrevenheid te delen binnen het team van JaiPrana. Ik ben van mening, dat als je de kwaliteiten van iedereen bundelt, je een geweldig krachtig team hebt waar je veel meer mee kan bereiken dan dat je in je eentje kan.