Team

Ervaringen

In 2009 maakte ik kennis met de producten en de business opportunity van Forever. En op dat moment realiseerde ik me dat er nog veel meer voor mij was weggelegd dan ik op dat moment deed. Ik merkte dat ik meer in me had dan mijn huidige baan mij kon bieden. Lang verhaal kort: Ik werd direct enthousiast over het businessconcept en de producten en ik ben direct aan de slag gegaan.  

De producten hebben mij geholpen naar een fittere en gezondere versie van mezelf. Ik ervaarde veel meer energie en een betere weerstand en vond in het assortiment de producten die precies aansloten bij mijn wensen in mijn dagelijkse gebruik en in mijn sport. De manier van werken heeft mij de mogelijkheid gegeven om het beste uit mezelf te halen, mezelf persoonlijk te ontwikkelen en een enorme vrijheid te creëren in tijd, financiën en in ondernemen. Het is veruit de beste beslissing die ik ooit heb gemaakt. Andere mensen helpen is waar ik blij van word en laten zien dat alles mogelijk is, is waar ik in geloof.

Naast business is de gym mijn tweede thuis, daar ben ik het liefst 5 keer in de week. Ik leef voornamelijk gezond, maar kan evengoed enorm genieten van een heerlijke pizza, een goed glas wijn en een kaasplankje. Ook vlieg ik ieder jaar voor minimaal een aantal weken naar Curaçao en dans ik het liefst ieder weekend een lekkere bachata. Ik hou van de zon, ik hou van gezelligheid en ik spendeer heel graag mijn tijd met de mensen waar ik het meeste van hou.

 

Hallo, ik ben Danielle Verboven, geboren in 1977 en woon samen met mijn man, waarmee ik al ruim 20 jaar samen ben, onze dochter en onze zoon in het prachtige Brabantse Kaatsheuvel. 

In het dagelijks leven heb ik een fulltime job als Key Account Manager bij een van de grotere partijen in auto- en industrielakken. 

in 2014 maakte ik kennis met Forever Living Products en vanaf dat moment wist ik dat ik hier veel meer mensen blij mee kon maken dan alleen mijzelf. 

Ondanks mijn drukke leventje waarin praten, naast paardrijden, toch wel één van mijn grootste hobby’s is, heb ik ook al veel mensen enthousiast zien worden van de producten van Forever Living Products. 

Door de juiste begeleiding van mijn collega’s heb ik al leuke stappen gemaakt en begin dit jaar heb ik besloten om mijn kennis en kunde en mijn gedrevenheid te delen binnen het team van JaiPrana. Ik ben van mening, dat als je de kwaliteiten van iedereen bundelt, je een geweldig krachtig team hebt waar je veel meer mee kan bereiken dan dat je in je eentje kan.

Geboren in 1964 in Eindhoven, als Waterman, altijd onderzoekend, nieuwsgierig naar nieuwe dingen. Zo ben ik in 2003 Forever tegengekomen en ben ik me gaan verdiepen in het mooie concept wat zij gebruiken om eenieder die dat wil een mooi leven te bieden. Al gauw kwam ik er achter dat er twee dingen nodig waren: een moderne aanpak die past in deze tijd en mijn persoonlijke ontwikkeling.

Om met het laatste te beginnen. Het was een traject van vele jaren om mezelf te ontdekken en de verbinding met mezelf te gebruiken in de verbinding met de mensen om me heen. Een traject van deelnemen aan trainingen, assisteren bij trainingen en later die trainingen zelf geven aan groepen heeft me veel gebracht. Balans in mijn leven, een mooie vriendenkring en veel vertrouwen in mezelf en de mensen waar ik mee werk.

Het concept van Forever was toe aan een frisse nieuwe aanpak. Zoals het vroeger was ontstaan en decennia lang heeft gewerkt was ‘old school’ geworden. We waren toe aan vernieuwing. Met mijn goede vriendin Claudia Gerrits heb ik vaak zitten sparren en we hebben een nieuwe basis weten neer te zetten. Daarin werken we in een team, samen, waarin elk teamlid doet waar hij of zij een goed gevoel van krijgt. Vertrouwend op elkaar dat we het samen gaan doen. Transparant en open in verbinding met elkaar en we maken gebruik van de nieuwste technologie.

Blijkbaar hebben we de goede energie weten te pakken, want het team is aan de slag gegaan. Er wordt hard gewerkt met veel plezier. We krijgen alle hulp die we nodig hebben, uit verschillende hoeken. En we kijken uit naar de eerste resultaten.