Alles start met een droom, en door te doen alsof we er al zijn gebeuren er magische dingen. Wat is er mooier dan onze manier van dromen te verbinden aan de dromen en wensen van anderen om ze te helpen hun wensen waar te maken!
Wij doneren 5% van onze omzet aan een door jou gekozen doel.
Wij doneren 5% van onze omzet aan een door jou gekozen doel.
Zo heeft iedereen wel iemand om zich heen die op dit moment ziek is of iemand heeft verloren aan een vreselijke ziekte.
Kan ook zijn dat je je wilt inzetten voor een doel waar jouw hart naar uitgaat. Iedereen heeft dan ook een eigen doel waar ze aan zouden willen doneren. Wij als JaiPrana team doneren 5% van onze omzet aan een door jou gekozen doel, een doel wat voor jou heel belangrijk is. Bij iedere bestelling die je doet kan je aangeven welk doel voor jou belangrijk is en wij zorgen dat daar de donatie naartoe gaat.
Wij als JaiPrana team zetten ons in voor verschillende doelen. Belangrijk is dat we onze successen delen met anderen, want er is niks mooiers dan de mogelijkheid hebben om anderen te helpen. Het team JaiPrana vindt het belangrijk om kansarme jongeren een kans te geven bij ons team. Ook zij kunnen kansrijk zijn wanneer wij naar ze uitreiken.
Geef kansarme jongeren een kansrijke toekomst
Geef kansarme jongeren een kansrijke toekomst
Het kunnen jongeren zijn met een beperking, jongeren zonder toekomstperspectief, een beperkte opleiding of jongeren met sociaal maatschappelijke problemen. We geven ze een kans om uit te vinden wat ze leuk vinden binnen ons marketingteam. We helpen ze om zich weer gewaardeerd te voelen en op eigen kracht een mooie toekomst op te bouwen met voldoende zekerheid.

Bekijk ons overzicht van goede doelen

Groeien door te delen...